56 73 02 02

OM KLINIKKEN

Øjenkirurgisk Center Fakse ejes af øjenlæge Anders Vorting. Klinikken er beliggende på Fakse sundhedscenter Præstøvej 78 4640 Fakse.
Klinikken er akkrediteret af IKAS i 2018.
Der forefindes gratis parkering tæt ved klinikken og der er nem adgang for gangbesværede da der er elevator

Vi sikrer en høj faglig kvalitet og følger med i udviklingen indenfor øjensygdomme og kirurgiske behandlingsmuligheder.

Afbud af tider kan foregå telefonisk. Ved udeblivelse uden afbud koster 250 kr. hvis der ønskes ny tid i klinikken.

Vi vægter kvalitet, venlighed, nærvær og imødekommenhed overfor vores patienter højt og evaluerer jævnligt klinikkens kvalitet.

Øjenkirurgisk center Fakse ved, at den bedste reklame man kan få, er den fra tilfredse patienter. Derfor holder vi hele tiden øje med kvaliteten af vores behandlinger og vores patienters tilfredshed med resultatet af den udførte behandling.

I vores seneste kvalitetsundersøgelse for året 2020 viser at vi har over 99,5% af vores grå stær-operationer, der er uden komplikationer og for dem der har oplevet komplikationer, har de været uproblematiske og forbigående.

Vores behandlingsresultater og meget lave komplikationsrate svarer til publicerede resultater international topklasse ved sammenligning med internationalt publiceret data.

Klinikken håndterer dine personlige data i henhold til gældende lovgivning og med størst mulig sikkerhed. Du kan læse en detaljeret beskrivelse af vores politik ved tryk på dette link.